Referenser

Anna Magnusson, Professionell golfspelare

”Jag heter Anna Magnusson och spelar golf på professionell nivå. Jag reser mest runt i Europa och Sverige och tävlar på både Svenska Touren och Europa Touren. Jag har studerat 4 år i USA och efter det bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på golfen. Golf kräver mycket tid både på banan och i gymmet, senaste åren har jag tränat fys med Yvonne och har utvecklats och stärkt upp min kropp från grunden. Jag har haft en del olika skador, som kommer och går men när jag började arbeta med Yvonne har jag fått mer kontroll på min kropp och hur just jag behöver träna för att kunna prestera på topp hela tiden och samtidigt vara skadefri.”

Föregående
Nästa

Åkersberga Basket

”Rörlighet för mästare” Åkersberga Baskets pojkar födda 03/04 tillhör den absoluta sverigetoppen i sin sport. I takt med den allt högre intensiteten på träning och match ökade även behovet av skadeförebyggande träning. Därför började laget träna rörlighet med Yvonne sommaren 2019 och resultaten har inte låtit vänta på sig. Träningen är tuff, varierad och rolig. Yvonne är en kompetent tränare och har dessutom den unika förmågan att verkligen se och intressera sig för varje individs behov. Det skriver samtliga spelare under på och vårt samarbete har definitivt bara börjat. Jens Larsson, coach Åkersberga Basket

Elaine Strömgren, PT i skogen

”Jag tänkte på våren 2014 att jag ”bara skulle komma igång” med ett par PT-timmar…. Men jag kunde inte sluta eftersom supporten kring min träning fungerade så bra ! Nu har det plötsligt gått sex år! Min kropp har svarat mycket bra på en väl genomtänkt och individuell träningsplan. Jag märker att jag både i min träning och i vardagssituationer har blivit grymt stark och att jag inte har värk eller krämpor någonstans. Med Yvonnes variation i träningsprogam och coachning så blir det heller aldrig trist.
Det är kul och denna typ av träning kommer jag fortsätta hålla vid liv, eftersom den är stärkande och håller mig pigg i såväl kropp & knopp”.

Camilla Lundeborg, Täby

”Det som började med att jag ville få hjälp med att komma igång med styrketräning som komplement till löpningen har nu blivit sex år med entusiasmerande allsidig träning och coachning. Jag har lärt mig så mycket om kroppen och träning under denna tid.

De regelbundna passen med Yvonne har hjälpt till att hålla en fin kontinuitet i träningen och gjort att jag aldrig har tappat styrfart i mer motiga perioder. Varje pass ger verkligen en kick! Mellan passen tränar jag själv enligt program utformade av Yvonne och helt anpassade för mig och mina förutsättningar. Detta har byggt upp min kropp så jag känner mig stark både under träning och i vardagen.