Om Yvonne Severén

Jag är en tjej som tillbringat många fantastiska år med att få vara nära idrotten. Jag började simma för Polisen och efter några år blev det handboll. Från en liten boll till en något större, klev jag över till Basket.

Lyckan blev lång inom Basketen, 32 år. Jag uppfostrades i Solna Basket, fick möjlighet att spela basket på elitnivå och spelat i USA, Hofstra University. Jag avslutade min karriär i Alvik och har vunnit allt utom SM-guld. Jag gick på basketgymnasiet och vann Skol SM med både killar och tjejer. En fantastisk rolig merit.

Nu tränar jag funktionellt/styrketräning, spinning och mycket annat flera gånger i veckan. Jag håller i olika klasser och en riktig favorit är mobility (rörlighetsträning) eftersom en bra rörlighet i leder och muskler ligger till grund för all träning. Jag kör klasser på NW Lidingö och Täby Crossfit. Jag kör rörlighetsträning och fysträning med Sveriges bästa Basketlag P16/17 i Åkersberga.

Jag är utbildad PT, Massör, Kostrådgivare, Gruppträningsinstruktör, Coach (mental och affärsinriktad) och KBT med fördjupning inom kris. Jag är också specialiserad inom Movement and Performance. Till vardags arbetar jag som konsult mellan verksamhet och IT, som projektledare. Jag gillar bådar världar och jag har enormt utbyte av de båda.

Det är sunt förnuft som är primärt tankesätt och att skapa relationer till de personer man arbetar med och på så sätt anpassa rätt metod för varje individs behov för att uppnå resultat.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information och konsultation.

Yvonne